Osnovni pravac i vizija daljeg razvoja Narodnog univerziteta Niš je poboljšanje znanja iz izrade EU projekata ali i podoljšanje rada sa osetljivim grupama stanovništva, u vreme intenzivnih reformi obrazovanja, Narodni univerzitet Niš želi da postane i ostane deo modernog vaspitno-obrazovnog sistema.

Narodni Univerzitet Niš

Obzirom da se u Evropi obrazovanje odraslih kao i rad sa osetljivim grupama prepoznaje kao potreban vid obrazovanja u sistemu obrazovanja, kako je celoživotno učenje moto koga treba slediti, sticanje novih znanja, shvatanje kako to neko drugi radi u Evropi, je ono što je ovoj kući, radi napretka potrebno.

To je u skladu sa vizijom za internacionalizacijom i razvojem evropske dimenzije i podizanja kvaliteta rada na viši nivo. Saradnja sa srodnim ustanovama u Evropi doprinelo bi boljem radu i otvorenijem pristupu ka različitostima i prihvatanju novina, što daje bolji kvalitet rada i samim tim donosi benefite i korisnicima usluga, a i široj društvenoj zajednici ; Osnovni cilj razvoja Narodnog univerziteta u narednom periodu je ne samo internacionalizacija već stvaranje nove ideje rada sa odraslima.

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?