Narodni Univerzitet Niš

Kompletna obuka je namenjena licima koja nemaju iskustva u radu na željenim poslovima. Obuka traje oko 3 meseca i sastoji se iz teoretskog i praktičnog dela. Teoretski deo se sastoji od 3 predmeta, a za svaki predmet polaznik dobija literaturu. Praksa traje najmanje mesec dana. Na kraju obuke se polaže završni ispit. Polaznici dobijaju međunarodno priznat sertifikat, s kojim mogu da rade kod poslodavca ili da samostalno započnu sopstveni biznis.


Narodni Univerzitet NišPrateći potrebe poslodavaca i neophodnost posedovanja validnog dokumenta o stručnoj osposobljenosti, Narodni univerzitet Niš je omogućio  sticanje MEĐUNARODNOPRIZNATOG SERTIFIKATA polaznicima koji već poseduju znanja i veštine potrebne za rad na poslovima zanatskih/uslužnih zanimanja.

Potrebna je samo potvrda o radnom iskustvu od najmanje 3 meseca na datim poslovima i time polaznik stiče pravo na polaganje završnih ispita,  što se realizuje u jednom danu. Cena provere znanja je 14.000,00 dinara.

Za grupe polaznika postoji mogućnost umanjenja cene, Uz potvrdu o radnom iskustvu, polaznik dostavlja kopiju izvoda iz matične knjige rođenih i kopiju diplome.

Za dodatne informacije možete nas kontaktirati: 018/526-464

Unapredite Vaše znanje

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?