Kurs za kozmetičara – estetičara

Spoljnji izgled a naročito lice je ono što se u prvom kontaktu uočimo kod svih osoba, tako da je negovana koža lica i tela veoma bitna u savremenom društvu. Pravilno nega je najjači faktor zaštite kože, odlaganja procesa starenja i stvaranja bure.

Program obuke za kozmetičara-estetičara obuhvata kompletnu negu lica, vrata i tela po najsavremenijim metodama i podrazumeva teoretsku i praktičnu nastavu. Cilj obuke je strukturno osposobljavanje polaznika za zanimanje kozmetičar-estetičara kroz programe anatomije, dermatologije, kozmetologije i zaštite na radu. Namenjena je licima koja žele da rade u svom salonu ili da se zaposle na to radno mesto.

Polaznici se u teoretskom delu obuke upoznaju sa priborom, materijalima i preparatima koji se koriste u radu, uče o građi, funkciji i tipu kože, a tokom praktičnog dela, gde su polaznici jedni drugima modeli, u svajoj tehnici pravilnog izvođenja tretmana kao što je masaža lica i vrata, pravilno čišćenje lica i vrata, upotreba piling gelova i krema, podloge, krema za razne tipove kože, maske za negu kože lica i vrata. Tretman lica podrazumeva higijenski i biostimulativni tretman. U sklopu ove obuke radi se i depilacija hladnim i toplim voskom.

Nakon realizovanog nastavnog programa i plana i završene obuke, polaznici polažu završni ispit, koji se sastoji iz pismenog i praktičnog dela.

Sertifikati

Polaznicima koji polažu ispit izdaje se  međunarodno priznati sertifikat o stručnoj osposobljenosti.Sertifikat se upisuje u Nacionalnoj službi za zapošljavanje pod rubrikom ,, posebna znanja i veštine. “ Upis se vrši u kontinuitetu tokom cele godine.

Obuka traje 4 meseca  i izvodi se pod stručnim nadzorom predavača sa dugogodišnjim iskustvom u kozmetičkom salonu na Narodnom univerzitetu.

Cena: 30.000,00 dinara, Mogućnost plaćanja u ratama; Za 2 obuke 10% popusta po obuci / za treću obuku 50% popusta.

Dodatne informacije na tel.  018/526 465 ili na adresi NARODNOG UNIVERZITETA (Trg Kralja Milana broj 8) kancelarija br.17 kao i putem e-pošte:  nunis@ninet.rs