Kurs za manuelne terapeute (Masere)

Obuka za zanimanje manuelnog terapeuta sa poznavanjem akupresure prati najsavremenije trendove u ovoj oblasti i obuhvata teorijsku i praktičnu nastavu u kojoj se izučavaju osnovi anatomije i fiziologije ljudskog organizma sa posebnim osvrtom na akupresurne tačke na telu.

Polaznici usvajaju znanja o raznim tehnikama i vrstama masaže kao što su: relaksaciona koja oslobađanje od napetosti mišića i stresa i terapeutska koja se primenjuje kod bolnih stanja mišića i degenerativnih promena na kičmi, spondiloze, išijasa ili fibrozita, kao i o dejstvu masaže na organizam ali i o indikacijama i kontraindikacijama.

Radi  se i  limfna drenaža ekstremiteta, refleksiona masaži stopala i estetska masaža kod celulita i masnih naslaga, obuka ima za cilj osposobljavanje polaznika za samostalno i stručno obavljanje posla masera.

Tokom obuke se za svakog polaznika obezbeđuje literatura i potrebna sredstva za praktičnu nastavu, Nakon realizovanog nastavnog programa i plana i završene obuke,polaznici polažu završni ispit,koji se sastoji iz pismenog i praktičnog dela.

Sertifikati

Polaznicima koji polože ispit izdaje se međunarodno priznati sertifikat o stručnoj osposobljenosti.Sertifikat se upisuje u Nacionalnoj službi za zapošljavanje pod rubrikom ,,posebna znanja i veštine.“

Upis se vrši u kontinuitetu tokom cele godine, Obuka traje 4 meseca i izvodi se pod stručnim nadzorom predavača sa dugogodišnjim iskustvom u salonu lepote na Narodnom univerzitetu.

Cena: 30.000,00 dinara. Mogućnost plaćanja u ratama. Za 2 obuke 10% popusta po obuci / za treću obuku 50% popusta.

Dodatne informacije na tel.  018/526 465 ili na adresi NARODNOG UNIVERZITETA (Trg Kralja Milana broj 8) kancelarija br.17 kao i putem e-pošte:  nunis@ninet.rs