Kurs za stiliste muških frizura

Program obuke obuhvata teorijsku i praktičnu nastavu. Sve tehnike i veštine koje podrazumeva posao muskog frizera: pranje kose, razne tehnike šišanja i oblikovanja kose, feniranje, farbanje, brijanje, sređivanje brkova i brade, nega kose uz primenu raznih preparata polaznici savladavaju tokom obuke pod stručnim nadzorom i instrukcijama iskusnog predavača-frizera.

Od samog početka polaznici počinju sa praktičnim savladavanjem nastavnog plana i programa prateći aktuelne modne trendove i tehnike u ovoj oblasti.

Literatura i potrošni materijal se obezbeđuje za sve polaznike, teorijsko-praktična nastava se realizuje u savremeno oprenljenom frizerskom salonu na Narodnom univerzitetu.

Obuka traje 3 meseca;  Nakon realizovane obuke polaznici polažu završni ispit koji se sastoji iz pismenog i praktičnog dela.

Sertifikati

Polaznicima koji polože ispit izdaje se međunarodno priznati sertifikat o stručnoj osposobljenosti.Sertifikat se upisuje u Nacionalnoj službi za zapošljavanje pod rubrikom ,,posebna znanja i veštine.“

Upis se vrši u kontinuitetu tokom sele godine, Cena: 24.000,00 dinara Mogućnost plaćanje u ratama. Za 2 obuke 10% popusta po obuci / za treću obuku 50% popusta.

Dodatne informacije na tel.  018/526 465 ili na adresi NARODNOG UNIVERZITETA (Trg Kralja Milana broj 8) kancelarija br.17 kao i putem e-pošte:  nunis@ninet.rs